Hirdetés

autouveg.lap.hu / Szélvédőcsere - Árlista

Szélvédőcsere - Árlista

Lapozható katalógus

Oldalüveg lapozható katalógus

A szélvédő árak tartalmazzák a 27% áfát és tartalmazzák a nettó beszerelési költségét is. Mindez abban az esetben érvényes ha szélvédőjét telephelyünkön cserélteti ki. A szélvédő árak érvényesek a készlet erejéig.

Lapozható katalógus a belvárosban...

A szélvédő gyártási folyamata röviden A szélvédő rétegeit, polimer fóliával illesztik egymáshoz. A hő és a nyomás hatására a légbuborékok eltűnnek, így a szélvédő felülete optikailag egyetlen üvegként látható. Amennyiben a rétegelt szélvédő eltörik, a különböző rétegek együtt maradnak, és kevésbé balesetveszélyesek. A személyautó szélvédő és egyre több oldalüveg is rétegelt üvegből készül. A többrétegű rétegelt szélvédőket vonatokon, személyautókon biztonsági üvegként, illetve golyóálló üvegként alkalmazzák. Egy rövid videó a szélvédő gyártás folyamatáról

Az AWS Autóüveg Kft. fő profilja az autóüveg és szélvédő nagy-, és kiskereskedelem valamint az autóüveg szereléshez szükséges tartozékok és autóüvegező szerszámok forgalmazása. A szakmában évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársaink valamint az autóüveg gyártóval való közvetlen kapcsolatunk biztosítja Önöknek a verhetetlen autóüveg árat és a gyors, pontos kiszolgálást. Másik profilunk a szélvédő, autóüveg beépítés, melyet 10 éves szerelési garanciával vállalunk. Minden személy- és kisteherautóhoz, kamionhoz azonnal, vagy rövid határidővel tudunk szélvédőt, autóüveget biztosítani Budapesten, Székesfehérváron és Veszprémben..Online árlista az AWS autóüvegtől

Cégünk akár önrész nélkül vállalja a szélvédőkár javítását és a teljes ügyintézést is! Az alábbi biztosítókkal állunk szerződésben, melyek logojára kattintva elolvashatja a szükséges nyomtatványok és iratok listáját. Ha Ön más biztosítótársaság ügyfele, akkor is hívjon bizalommal!

Hátsó szélvédő lapozható katalógus

Meghatározás:

Szélvédőcsere - Árlista doboz tartalmazza az autók szélvédőjének árlistáit más más cégektől...

Szélvédőcsere - Árlista doboz tartalmazza az autók szélvédőjének árlistáit más más cégektől...

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Szélvédőcsere - Árlista
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés